Nieuwsbrief

Nieuw jaar, nieuwe energie! 

Beste cliënt, 

Het einde van 2020 nadert, een jaar waarin alles anders werd. Niet het jaar waarop we ons zo hadden verheugd. Toch kunnen we er maar het beste van maken en daarom koester ik de mooie momenten van deze bijzondere tijd. Om juist rond kerst met elkaar bij stil te staan.

Shiatsu Berkel staat zo snel als het mag weer voor je klaar

De realiteit voor nu is dat ik de komende afspraken - tot 19 januari - helaas moet annuleren. Voorlopig in elk geval, want er is vanuit onze beroepsvereniging wel initiatief genomen. Wie weet heeft de brief aan de minister van VWS en de Kamercommissie effect. Ik zal dankbaar zijn als het verzoek positief ontvangen wordt, en ons contactberoep toch toegevoegd wordt aan de lijst van uitzonderingen. Over die uitkomst hou ik je natuurlijk op de hoogte. In elk geval neem ik binnenkort contact met je op voor het eventueel plannen van nieuwe afspraken. Ik kijk er enorm naar uit om weer van waarde te zijn voor mijn cliënten.

Vergoeding voor mijn zorg

Verder breng ik graag nog de vergoedingen voor mijn behandelingen onder de aandacht. Want als je aanvullend verzekerd bent, dan scheelt dat. Kijk gerust eens op mijn website www.shiatsuberkel.nl, onder financieel/vergoedingen. Meer informatie vind je op: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen.

Tot slot mijn kerstgroet: bedankt voor al je vertrouwen… en op naar het gloednieuwe jaar 2021, waarvoor ik jou en je dierbaren extra veel gezondheid, geluk en liefde wens ♡

Hartelijke groet,
Esther Laene