Lichamelijke klachten

Ook jouw lijf heeft zelfgenezend vermogen

Heb je te kampen met lichamelijke klachten? En heb je al eens aan de genezende kracht van shiatsu gedacht? Door de juiste drukpunten te stimuleren, creëer je een helend effect voor je lichaam. We schenken aandacht aan de meridianen die als energiebanen aan je organen zijn gekoppeld. Daarmee bestrijd je niet alleen de symptomen, maar wordt ook de oorzaak van je klacht aangepakt.

Hoe gaan we te werk?

We starten altijd met een intakegesprek voordat we tot de behandeling overgaan. Tijdens dit gesprek inventariseren we de klachten en stellen we een behandelplan op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Klachten die goed kunnen worden behandeld bij Shiatsu Berkel zijn:

Heb je een andere lichamelijk klacht? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Cupping

Cupping brengt ontspanning, omdat bij accupunctuurpunten een vacuüm boven de huid gecreëerd wordt, wat een diepe werking op je lichaam heeft. Dit werkt heel doeltreffend bij nek-, rug- en schouderklachten. Met de dieptewerking verbetert de doorbloeding in spieren en wordt bindweefsel weer soepel. Daardoor zorg ik ervoor dat stagnaties in de energiedoorstroming worden opgeheven. Ook bij verhoudheid heb ik positieve ervaringen met cupping.

Maak nu een afspraak