Zwangerschapsmassage

Voel je goed tijdens deze bijzondere maanden!

“Het voelt als een eer om zwangere vrouwen bij te staan. Ik behaalde mijn diploma voor deze bijzondere toepassing van shiatsu bij de Zen Shiatsu Opleiding.”

Er gebeurt veel in je lichaam als je een kindje verwacht. Heb je door de zwangerschap last van vermoeidheid, misselijkheid, oedeem (vocht vasthouden), allergieën, maagzuur of hoge bloeddruk? Dat is jammer, want als je goed in balans bent, kun je meer genieten van deze speciale tijd.

Natuurlijk is shiatsu een heerlijk middel om je tijdens de zwangerschap te ontspannen en verbinding te voelen met je baby. Daarbij kan het jou enorm helpen om je tijdens die negen maanden fit te voelen.

Behandelingen voor, tijdens en na bevalling

Shiatsu Berkel pakt jouw kwaaltjes aan, waardoor je jezelf weer sterk gaat voelen. Je zult er het meeste profijt van hebben, als je vroegtijdig aan jezelf denkt. Verwacht je bijvoorbeeld dat je dikke voeten gaat krijgen, dan kan ik je helpen en adviseren om het ongemak te voorkomen. Ook vrouwen met bekkeninstabiliteit hebben veel baat bij shiatsu. Laat dit dan ook niet het genieten van jouw zwangerschap in de weg staan.

Wist je dat:

Natuurlijk wil je na de bevalling zo snel mogelijk herstellen. Ook daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Je kleintje is ook van harte welkom en kan gewoon bij je liggen als je wilt. Je baby zal de rust ook ervaren en lekker meegenieten.

Moxa

Moxa wordt door Shiatsu Berkel met succes ingezet om baby’tjes in stuitligging te laten draaien. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Ben je zwanger en heb je een andere vraag? Bijna alle zwangerschapskwalen kunnen verholpen worden, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zet snel die eerste stap!