Voetreflex

Jouw lichaam, geest en ziel vormen één geheel

“Als ik de mens beluister en zie, neemt ziekte een grote plaats in bij het denken van de mens. Niet onterecht. Ziekte kan de mens tot inzicht brengen, op het juiste pad brengen.” (Henk Homberg, oprichter BER)

Hoe zou het zijn als je jouw conditie verbetert en bovendien het zelfgenezend proces van je eigen lichaam stimuleert? Door deze therapie is het mogelijk om aandoeningen op een natuurlijke manier en voorgoed naar het verleden te veschuiven. Je hebt het juiste adres gevonden, want Shiatsu Berkel is gespecialiseerd in voetreflexologie.

Voetreflexologie is meer dan symptoombestrijding. Onze voeten brengen ons letterlijk en figuurlijk een stapje verder. De reflexologie werd reeds toegepast in het oude Egypte en China, waar de mens nog bewust contact had met intuïtie. In de huidige Westerse wereld worden de natuurwetten helaas wel eens vergeten. Ik ben heel blij dat ik de opleiding van de Bond van Europese Reflexologen heb gevolgd en mensen in het hier en nu kan helpen met deze voetreflexzonetherapie.

Het geheim onder je voeten

Je voeten zijn in diverse zones te verdelen. Die vertegenwoordigen je eigen lichaam. Door het activeren van de reflexzones, ervaar je een stimulerende werking bij het corresponderende deel van jouw lichaam. Op die manier lukt het om blokkades in energievelden weg te nemen en dat komt de samenwerking van verschillende organen ten goede.

Jij verdient het toch ook om je fit en vitaal te voelen? De oplossing is misschien dichterbij dan je dacht. Voetreflexologie levert een positieve bijdrage aan het herstel van je natuurlijk evenwicht en daarmee je gezondheid.

Voetreflexbehandeling afspreken?