Do-In Yoga

Sterke ‘Hara’ & ‘Qi’ in balans

Do-in yoga is een bewegingskunst die jaren geleden in China is ontstaan. Het richt zich net als shiatsu op de meridianen van ons lichaam en maakt je sterk vanuit het middelpunt van je lijf. Door het strekken en bewegen van de ledematen laten we weer energie door je energiebanen stromen. Aan de hand van mijn verschillende oefeningen leer je de geheimen van het lichaam kennen. Je leert om bewuster met je eigen levensenergie om te gaan.

Do-in brengt jou ontspanning en energie

Met de verschillende do- in oefeningen pas je eigenlijk zelf shiatsu toe, wat naast mijn behandelingen een verrijking voor je energiestromen vormt. Je brengt de energie in je lichaam in beweging, waardoor niets jouw balans in de weg kan staan. Momenten van inspanning en diepe ontspanning wisselen elkaar af, wat goed is voor je lichaamshouding. Verder verlaten afvalstoffen je lichaam, zodat er weer ruimte komt voor een fit gevoel. Doordat je tijdens do-in goed naar je eigen lichaam luistert en daarbij op je ademhaling let, krijg je bovendien een rustige geest. Heerlijk om er weer tegenaan te kunnen.

Do-in yoga is plezierig en gezond voor iedereen. Het is nooit de bedoeling om strekkingen te forceren, en je zal zien dat als je de oefeningen regelmatig herhaalt, het strekken steeds soepeler gaat. Je kan de meridiaanstrekkingen thuis ook doen. Zo vinden we met elkaar de vitaliteit om stralend in het leven te staan!

Informeer naar do-in yogalessen bij Esther